Mitt vardagsrum 2016

30458612524_63814ede02_o

Så här ser mitt vardagsrum ut. TV-bänken och pallen är från IKEA och divanen/minisoffan är från Dux. Jag köpte ganska nyligen min första TV, vilket jag trivs med. Själv tittar jag kanske ett par gånger per vecka, men det är så mysigt när familjen eller min pojkvän är här. Dessutom kan jag nu ha filmkväll med kompisar hemma hos mig. Jag vet att en del minimalister väljer bort att ha TV, för att ägna tid till annat, men jag ser så sällan på TV själv så jag ser den inte som en distraktion.

Böckerna som ligger på bänken är den del av kurslitteraturen jag inte är klar med ännu för terminen. Jag säljer alltid mina böcker när jag blivit godkänd på den aktuella kursen, så dessa böcker försvinner och ersätts med nya inför varje ny termin. På den lilla vita pallen står en svärmorstunga som agerar luftrenare och prydnad, samt en doftlampa som man fyller på med vatten och eterisk olja för att sprida härligt doft i lägenheten.

Jag är väldigt nöjd med mitt vardagsrum. Visserligen skulle jag kunna tänka mig en större soffa, men eftersom jag redan ägde denna divan så är det inget köp som är aktuellt för tillfället. Så som rummet/hörnan ser ut idag ger mig ro och ett lugn, vilket för mig är målet med minimalism och hur jag väljer att inreda mitt hem.

Comments