5 smidiga appar till mobilen

Jag använder min mobil väldigt mycket, till allt från att ringa till att titta på Netflix. Det finns dock vissa appar som jag anser är extra smidiga att ha i mobilen och dessa tänkte jag presentera här. Jag har valt ut dessa för jag tycker att de tillför någonting i mitt liv, eller är smidiga på annat vis.


Untitled  


Genius Scan
Perfekt för att scanna in dokument om man inte äger en scanner. Jag har ju själv ett hem fritt fritt från dokument i pappersformat, och då är denna appen fantastiskt smidig. Minns jag rätt är appen gratis också.
 


Untitled


Google Drive
Jag använder Google Drive till en hel mängd saker. Först och främst har jag min kalender där, men även viktiga dokument så som hälsoinformation om mig och min familj. Det innebär att jag kan nå dessa dokument både från datorn och mobilen, samt att de är synkroniserade.


Untitled

Tink
Vill man ha en bra översikt över sin konsumtion är Tink en jättebra app. Den följer ens olika kort och sorterar in transaktionerna i olika kategorier. Enda nackdelen är att de inte är anslutna till alla typer av banker/kort, exempelvis British Airways visakort.


Untitled

Cronometer
Sedan jag blev vegetarian för ungefär ett år sedan så har jag tyckt att det är spännande med näringslära, för att se att jag verkligen får i mig allting som jag behöver. Den här appen är perfekt för det, då den visar hur mycket vitaminer och mineraler jag får i mig genom kosten.
Untitled 

Omni
Omnis artiklar är relativt korta, vilket är gör att man får en bra överblick över vad som händer i världen, samtidigt som man inte behöver ägna tid åt att läsa långa artiklar. Med tanke på det ämne som jag studerar så är det viktigt att vara uppdaterad gällande vad som händer i världen, vilket gör Omni smidigt.

Comments