Att permanenta håret hos Bruns frisörer i Malmö

Untitled


Untitled


För några dagar sedan besökte jag Bruns frisörer i Malmö, som ligger centralt på Kalendegatan i Malmö. Jag var där för att permanenta mitt hår för första gången någonsin. Min mamma gjorde det i somras och hon fick så vackra och naturliga lockar, att jag kände att detta var något jag ville testa.

Det är inte första gången jag besöker Bruns frisörer, utan jag har klippt mig här ett antal gånger innan. Det som jag tycker är alldeles fantastiskt är att de som jobbar där är så härliga. De är jämt vänliga och på något vis även mysiga. Man känner sig helt enkelt hemma. Till och med min mamma kommenterade det efter hon hade besökt dem första gången, att de var så trevliga att prata med.

Jag älskar helt enkelt Bruns frisörer. Personalen är fantastisk och hur drömmig är inte deras salong? Jag känner mig jämt så avslappnad när jag kommer in dit. Kanske beror det på att det hos vanliga salonger luktar väldigt "starkt" och att jag associerar frisörbesök med att få ont i huvudet. Att mötas av någonting helt annat, som känns mycket trevligare, gör antagligen att jag känner mig avslappnad. Man känner verkligen att de försöker jobba ekologiskt.

Bruns frisörer är en grön certifierad salong. Det innebär att både kunder och frisörer slipper utsättas för de värsta ämnena inom frisörbranschen. Detta är viktigt framför allt för frisörerna, vars arbetsmiljö slipper påverkas negativt i samma utsträckning. Dessutom är det ett bättre val för både miljön och hälsan. Att välja en grön certifierad frisör tycker jag är oerhört viktigt just därför.

Bilder på hur permanenten blev kommer snart, efter att jag har tvättat håret för första gången. Så är ni nyfikna kan ni hålla utkik efter det!

Comments

  1. Är jättenyfiken då jag själv funderar på permanent. :)

    ReplyDelete
  2. Planen är att ta bilder i helgen, så det kommer upp bilder i nästa vecka! :)

    ReplyDelete

Post a Comment