3 av mina populäraste inlägg

Untitled

Idag är det söndag, vilket för mig brukar innebära att jag har tid att reflektera över min tillvaro och ladda batteriet fullt med inspiration från olika sidor på nätet. Därför tänkte jag att vi idag kan rikta blicken till min blogg och titta närmre på tre av mina mest lästa inlägg.

Först ut är inlägget Hur tar man sig an minimalism?, vilket handlar om mina tips för hur man börjar sin minimalistiska resa. Inlägget innehåller några punkter som jag anser är viktiga gällande att kickstarta sitt minimalistiska liv. Ett inlägg som kan vara bra att läsa om man precis börjar sin minimalistiska resa helt enkelt.

Näst på tur är inlägget Del I: Permanent hårborttagning med diatermi, som är det första inlägget i min lilla serie om hårborttagning. Jag började med hårborttagning i slutet av juli 2017 och har gått på ganska många behandlingar. Diatermi funkar verkligen superbra för mig, så är du nyfiken på att läsa mer kan du börja med att läsa mitt första inlägg om det som jag länkade ovan.

Det tredje inlägget jag tänkte tipsa om idag heter 7 tips för hur man blir mer effektiv, och handlar kort och gott om mina bästa tips för hur man blir mer effektiv. Att lära sig att vara effektiv är bra på många sätt, inte minst för att spara tid och energi till annat. 

Det var mina tre små tips på inlägg att läsa idag, jag hoppas att ni finner något intressant i dem. För övrigt önskar jag er en fantastisk söndag, så hörs vi mer nästa vecka.

Comments