Mina tre favoriter på Instagram just nu

Jag har några favoriter på Instagram bland de svenska minimalister/downshiftare som har konton där. Dessa tre är de som inspirerar mig allra mest för tillfället och jag tycker att de förtjänar att uppmärksammas så att andra kan få ta del av deras konton.


Untitled

Först ut är 127kvadrat, som även driver bloggen 127kvadrat. Här skrivs det ständigt inspirerande inlägg, något som är ett genomgående tema bland alla de konton jag följer. Hos 127kvadrat kan man läsa om allt från hur resan mot en mer minimalistisk tillvaro kan se ut till personliga reflektioner och matinspiration.


Untitled

Sen har vi Minimalistinnan, som även bloggar på Minimalistinnan. Jag har följt det här kontot ett bra tag och uppskattar verkligen att läsa inläggen som skrivs här. Allt från hur man säljer saker på Tradera till vikten av att vara tacksam inspireras man till här.Untitled

Därefter kommer Downshiftning, som skriver mycket om föräldraskap och hur hon lyckats vara hemma så pass länge med sina barn. Fastän jag själv inte har barn, och inte kommer ha många år, blir jag inspirerad av att läsa det hon skriver.
Kommentarer

Populära inlägg