Vegansk pasta med grönkål, avokado och valnötter

Untitled

Här kommer ett superlätt recept på en riktigt god pastarätt som jag åt för ett tag sedan. Jag fick receptet av en kompis, som verkligen rekommenderade det. Tänk så rätt hon hade!

Ingredienser för 4 portioner:
Olivolja
Ca 400 gram pasta
300 gram färsk grönkål
2 vitlöksklyftor
1 hackad chili
1 dl hackade valnötter
3 avokados
Salt och peppar

Instruktioner:
Jag började med att steka vitlöken, chilin och grönkålen i olivolja till dess att grönkålen har mjuknat. Samtidigt kokar jag pastan. När grönkålen har mjuknat tillsätter jag de hackade valnötterna. När pastan är klar häller jag av vattnet, häller pastan i stekpannan med grönkålen och finhackar, alternativt mosar, avokadon och rör ihop den med pastan. Nu är maten redo att servera! Det går både snabbt och är proppat med hälsosamma grönsaker.

Comments