Vegetarisk mat från Mahalo Hälsocafé i Stockholm

Untitled
Det blev dessa tre rätter som fick följa med hem för att smakas av. Förväntningarna var skyhöga.

Untitled
Luaua bowl, en kryddig raw valnöts- och solrosmince på en bas av savoykål, med avokado och andra grönsaker. Serverades tillsammans med en sambal- och cashew sourcream och toppades av med koriander, pumpafrön och lime.

Untitled
Knivsöder, en sallad med glasnudlar, morot, gurka, avokado, mango, koriander och lime. Serverades tillsammans med en jordnötsdressing.

Untitled
Buddha bowl, chilimarinerad tofu, tillsammans med olika grönsaker, avokado och glasnudlar. Serverades tillsammans med en wasabi- och avokadodressing.

Jag har i ungefär ett år varit väldigt nyfiken på att testa på maten hos Mahalo Hälsocafé på Hornsgatan i Stockholm. För några veckor var det dags! Vi beställde hem tre stycken av deras rätter som vi tyckte verkade allra godast, för att verkligen testa på vad de hade att erbjuda. Jag förväntade mig någonting liknande Raw Food House i Malmö, men blev tyvärr lite besviken. Detta var inte ens i närheten. Visserligen var maten god, men inte så pass god att jag skulle återvända gång på gång på gång. Självklart skulle jag kunna tänka mig att äta där igen, men jag testar hellre på någonting nytt istället.

Comments