Vegetarisk take away från Lotta Love Superfoodbar i Malmö

Untitled

Jag har helt glömt bort att skriva om den fantastiskt goda lunchen som jag åt någon gång i våras. Jag hade tidigare hört talas om ett ställe i Malmö vid namn Lotta Love Superfoodbar och blev sugen på att testa. Upp på cykeln och så var jag iväg. Plockade upp två matlådor och cyklade hem igen, för att därefter sätta mig i solen på innergården och verkligen njuta. Jag vet inte riktigt varför, men ofta är jag skeptisk till frukt i mat. Det är märkligt, då jag oftast tycker att det är väldigt gott. Det kan bero på att jag själv väldigt sällan använder frukt i matlagning. 

Det som syns ovan, om jag minns rätt, är quinoa, sötpotatis, pumpakärnor, mango och koriander. Till det fick man en jalapeñodressing som passade alldeles utmärkt smakmässigt. Lotta Love Superfoodbar har oftast bara en rätt varje vecka, så man får se efter om det faller en i smaken innan man tar sig dit.

Comments

 1. Precis börjat följa dig. Har du några favorit minimalism bloggar du följer? Behöver lite mer inspo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kommer ett inlägg om det om några dagar! Tips är att kolla in de Instagramkontona som jag rekommenderade för några dagar sedan :)

   Delete
 2. Wow, vad gott det ser ut! :)

  ReplyDelete

Post a Comment