Att ha fått hem ekologiska produkter från H&M Conscious och Naturligt Snygg

För ett par veckor sedan lade jag en beställning på H&M respektive Naturligt Snygg, för att testa lite nya produkter. Jag har tidigare bara testat ansiktsmasker från H&M:s ekologiska sortiment och jag var nyfiken på att testa mer. Dessutom passade jag på att beställa ett set produkter från Naturligt Snygg som det var kampanj på. Jag visar produkterna nedan och återkommer med recensioner när jag har testat dem.

Untitled
Nurturing shampoo and conditioner, relaxing all over oil, relaxing perfume oil, lip balm ginger and relaxing body lotion.

Untitled
Body balm white chocolate från Maria Åkerberg, schampo 01 från Bruns frisörer, arganolja från Loelle och handkräm från c/o Gerd.

Comments

  1. Spännande! Speciellt produkterna på nedre bilden. Jag har precis beställt, men inte provat ännu, arganoljan från Loelle. Jag gillar annars deon från c/o Gerd och Maria Å är en favorit sedan 14 år tillbaka! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag gillar också deon från c/o Gerd! Samt arganoljan från Loelle och självklart Maria Åkerberg. Toppenmärken! Jag återkommer med recensioner när jag känner att jag fått testa dem ett tag :)

      Delete

Post a Comment