En minimalistiskt julkalender: 16-18 december

Untitled

Lördag 16 december
Vi har redan haft som uppdrag att rensa bland kläderna, men just underklädeslådan är någonting som är lätt att glömma. Idag är det helt enkelt dags att gå igenom vilka underkläder som rensas ut och vilka som behålls. Just underklädeslådan känns så bra när den är rensad, så man vet vad man faktiskt har och kan använda. Jag brukar annars upptäcka att jag inte har några strumpbyxor utan hål när jag verkligen behöver ett par strumpbyxor. Då brukar jag inte heller hinna köpa ett par, utan får ta byxor istället.

Söndag 17 december
Idag är det dags för lite digital rensning, lagom till att 2017 börjar lida mot sitt slut. Töm mobilen på bilder och spara dessa på en extern hårddisk, eller någon form av molntjänst om ni använder detta. Man vet aldrig när mobilen slutar fungera och då är det dumt att inte ha sparat bilderna. Glöm inte att säkerhetskopiera!

Månad 18 december
Fundera över hur du vill att det nya året ska se ut, vad vill du förändra? Just inför jul kan jag uppleva att jag funderar en hel del. Både på hur min tillvaro ser ut, men även hur jag önskar att den såg ut. Det är helt enkelt dags att ändra på det man inte är nöjd med. Fundera dessutom på hur du rent praktiskt gör den eller de förändringar som du vill göra och se till att faktiskt göra dem. Börja redan idag, det är inte lönt att vänta med att börja till den första januari.

Comments

  1. Jag tycker att din julkalender är jättebra och även om jag inte hinner följa anvisningarna i realtid så kommer jag försöka göra det framöver.

    Hanna

    ReplyDelete

Post a Comment