En minimalistiskt julkalender: 19-21 december

Untitled

Tisdag 19 december
Idag är det dags att inse att året börjar gå mot sitt slut. Om bara några dagar kommer det vara ett helt nytt år. Fundera över vilka mål du vill sätta upp för det nya året. Börja genom att förställa dig hur du vill att 2018 ska bli. Försök därefter skriva ner vad som konkret behöver göras för att detta ska ske. På så vis bryter du ner dina mål och gör dem lättare att uppnå. Vilka är dina mål för 2018?

Onsdag 20 december
Många människor äger fler skor än vad de egentligen behöver. Jag har verkligen gått igenom alla mina skor och rensat ut de som inte håller måttet. Idag är det dags att återigen gå igenom sina skor. Vilka är ens favoriter? Vilka ger dig skoskav? Rensa!

Torsdag 21 december
Någonting som jag tycker är relativt tråkigt, men som känns oerhört befriande när det är gjort, är att rensa i datorn. Idag är uppdraget att rensa på själva skrivbordet på datorn. Ligger de en massa gamla filer där är det hög tid att rensa bland dessa. Se vilka som behöver sparas (och spara dem då på en hårddisk eller liknande) och vilka som ska slängas.

Comments