Minimalistiskt boende i Stockholm: Badrummet

Untitled

Läs mer:
Minimalistiskt boende i Stockholm: Sovrummet
Minimalistiskt boende i Stockholm: Vardagsrummet
Minimalistiskt boende i Stockholm: Köket

Nu, efter en viss fördröjning, kommer nästa inlägg i serien om ett par bekanta som jag känner i Stockholm. De kallar sig minimalister, även om de själva känner att de fortfarande kan rensa mer. De har exempelvis en hel del produkter som står i duschen som de försöker ta slut på. De hade ett relativt stort lager innan de började sin minimalistiska resa nämligen. Här är i vilket fall som helst deras badrum, som jag kommer att beskriva mer i detalj nedan.

Untitled

Här syns deras toalett, med en liten hörnhylla för toalettpappersrullar.

Untitled

De har prioriterat att ha tvättmaskin i sin lägenhet, då de upplever att det är väldigt smidigt. Dessutom har de en mangel, det är inte lika vanligt att ha i hemmet. De menar dock att de manglar så himla mycket och dessutom älskar de känslan av manglade lakan. De ger en lyxlig känsla för dem.

Untitled

Handfatet har vi här. De har inte så mycket saker framme. En fast tvål, tandkräm och den ena personens tandborste som hänger på väggen. Jag tipsade nämligen dem om att använda en sladdhållare med dubbelhäftande tejp för att kunna hänga upp tandborstar på väggen. Jag hänger själv upp min tandborste, om än på insidan av mitt badrumsskåp.

Untitled

Här hänger varsin handduk. Det var faktiskt allt för deras badrum. Är det någonting ni undrar är det som vanligt bara att skriva en kommentar. Näst på tur blir deras hall samt köksbord.

Comments