Ekologiskt läppbalsam från H&M Conscious i doften Ginger

Untitled

Jag fick nyligen hem några av H&M Consious ekologiska produkter, som jag köpte via deras hemsida. Bland annat valde jag att köpa ett av deras läppbalsam och valde doften Ginger. Jag tycker att det är dags att skriva en kort liten recension av produkterna, då de är ett budgetalternativ till många andra ekologiska produkter. 

Läppbalsam kommer i en tub som man får klämma ur produkten ur. Även om förpackningen är ganska snygg, så är den relativt opraktisk. Jag gillar inte att applicera läppbalsam med fingrarna, eftersom det inte känns speciellt hygieniskt när man är ute på stan exempelvis. Att den skulle dofta ingefära kan jag tyvärr inte känna av. Den doftar trevligt, men inte just av ingefära. Det som jag tycker är negativt med det här läppbalsamet, som också är anledning till varför jag inte kommer att köpa det igen, är att läpparna blir klistriga samt att själva produkten har klumpar i sig. Det innebär att man måste ha en spegel i närheten för att se att inga klumpar finns på läpparna. 

Mitt favoritmärke sett till just läppbalsam är sedan något år tillbaka Hurraw, så letar ni efter ett bra läppbalsam rekommenderar jag dem starkt. Har ni något favoritläppbalsam?

Comments

 1. jag använder en från burt's bees och den är SÅ bra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, deras läppbalsam brukar jag också gilla! :)

   Delete
 2. Hurraw är så härliga! Använder just nu den som doftar grape.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, Hurraw är faktiskt mitt favoritmärke när det kommer till läppbalsam. Använder just nu en i doften earl grey :)

   Delete

Post a Comment