Utmaning: Skapa er kapselgarderob tillsammans med mig

Untitled

Jag ska nu framöver gå igenom min garderob igen. "Varför då? Har du inte redan rensat i garderoben?", kanske några av er tänker. Och jo, det har jag. Men under hösten har jag hjälp min mamma att rensa sin garderob och vissa av plaggen som hon inte använda var så tjusiga att jag plockade med dem hem till mig. Så nu har jag betydligt fler antal kläder och det är dags för mig att sortera bland dessa. Även om jag tyckte att alla var tjusiga där på galgen i mammas garderob, är det inte säkert att jag älskar att bära dem.

Eftersom jag själv ska rensa i min garderob och få ihop min kapselgarderob, tänkte jag att det får bli en utmaning här på bloggen. Vill några av er hänga på och göra den här utmaningen så är ni så välkomna! Även om man inte själv vill göra utmaningen kan det vara intressant att se hur man kan skapa en kapselgarderob och hur pass mycket kläder en minimalist har. 

Hur går utmaningen till då? Jag tänker mig att man varje dag sätter på sig minst ett nytt plagg i sin garderob. Under dagen utvärderar man hur plagget känns och om man trivs i det. Skriv gärna ner vilka plagg du har använt, så du själv kan hålla koll. Jag kommer dessutom lägga kläderna jag testat och gillat på en annan hylla än kläderna jag inte hunnit testa än. På så vis ser jag tydligt vilka kläder som är kvar att testa. För er som hittar den här utmaningen i efterhand vill jag hälsa att ni självklart får kommentera hur det går, även om ni inte gör utmaningen vid samma tillfälle som jag.

Comments