Recension av Body Balm White Chocolate från Maria Åkerberg

Untitled


Jag köpte den här body balmen i december, eftersom min hud tenderar att bli så himla torr under vintern. Maria Åkerberg är ett märke som jag verkligen gillar, och de flesta produkter jag testat därifrån har varit ljuvliga. 

En fundering jag hade innan jag köpte den här produkten var ifall den skulle vara för fet. Jag föreställde mig nämligen en fet balm som långsamt gick in i huden, samtidigt som den lämnade en fet hinna efter mig. Så är inte alls fallet! Jag brukar smörja in mig (en liten klick räcker långt) direkt efter duschen, när huden fortfarande är fuktig. Jag fokuserar mest på de ställen där jag tenderar att bli extra torr; benen och armarna. Den passar såklart även utmärkt även till fötterna. För det första luktar den så himla härligt och för det andra gör den huden så fantastiskt mjuk med lyster. 

Jag kan verkligen rekommendera den här produkten, och jag gissar att jag kommer köpa den igen. Skulle dock vara sugen på att ha den i en annan mer uppfriskande doft, exempelvis citrus. Är du en torris som mig, äter Isotretinoin eller liknande så är den här perfekt. Kom dock ihåg att smörja in den på fuktad hud, annars går den inte lika lätt in i huden och återfuktar inte lika bra.

Comments