Recension av Lovea Nature Regenerating Body Scrub

Untitled

Nu under vintern blir min hud väldigt torr. Istället för att enbart smörja in mig, försöker jag få en bra grund att smörja in. Genom att använda en skrubb/peeling och få bort döda hudceller upplever jag att huden inte bli lika flagnig och torr. I ansiktet föredrar jag AHA- och BHA-syra, men på kroppen gillar jag en skrubb med korn för att få lite riv. 

Den här skrubben från Lovea är ekologisk, innehåller arganolja och doftar alldeles fantastiskt. Jag gillar den, men det fanns vissa aspekter som jag upplevde att den inte uppfyllda. För det första är förpackningen inte speciellt bra. Det är svårt att få upp locket/korken och det är även svårt att stänga den. Dessutom var det svårt att få ut det sista ur tuben.

Sett till själva skrubben i sig upplevde jag att den inte var tillräckligt skrubbande. Det fanns för få korn, produkten var inte speciellt dryg och den tog således slut relativt snabbt. Annars var den dock bra! Även om jag inte skulle köpa den igen kan jag rekommendera den om man letar efter en relativt billig ekologisk skrubb till kroppen.

Comments

  1. Tips! Jag är ocksà en riktig torris vintertid men har den här säsongen gjort min egna bodyscrub med kokosolja och socker som funkar bra. Det går att köpa helt ekologiskt, jag vet exakt vad som är i och är garanterat plastfri!

    ReplyDelete

Post a Comment